Webáruház logisztika

elogo

Az ITALOG Hungary Kft. az e-kereskedelemben részt vevő vállalkozások számára fejlesztette ki az eLOG szolgáltatáscsomagot. Egy webáruház indításakor nehéz feladat a logisztikai folyamatok megszervezése, a várható raktározási és szállítási költségek megtervezése, főleg ha nehéz egy áruház leendő forgalmát megbecsülni. Szolgáltatásaink árait úgy alakítottuk ki, hogy az alap raktározási díj mellett csomagfeladásonként számolunk fel díjat így az ön költségei mindig a webáruház forgalmához igazodnak. Ha egy adott hónapban kevesebb a megrendelés, akkor a logisztikai költségei is csökkenni fognak.

A megfelelő raktárhelyiség, tárolórendszer, anyagmozgató eszközök, számítástechnika kiépítése jelentős anyagi ráfordítást és odafigyelést igényel, mely nem minden esetben áll rendelkezésre, és jelentős mennyiséget vesz el a webáruház látogatottságának növelésére fordítható időből.

Jelentősen megkönnyítheti egy webáruház nyitását a logisztikai folyamatok kiszervezése. Az alábbi ábrákon bemutatjuk, hogy mi az amiben a segítségére lehetünk:

abra